razvojni_logo_cb_s

Božićna čarolija! – Advent na obali koji ne želite propustiti

Čaroban Zagreb na glasu je kao uvjerljivo najljepša destinacija u Hrvatskoj koju možete posjetiti u blagdansko vrijeme. Ali atraktivni gradići na obali itekako imaju što za ponuditi u blagdansko doba.

Jedan od takvih gradova definitivno je i prekrasna Crikvenica koja je ove godine pripremila bogati program koji će oduševiti baš sve. Paljenje lampica najavljeno je za subotu, 26. studenoga, kada će božićna čarolija zavladati na otvorenim lokacijama.

Sve do 30. prosinca posjetitelji će uživati u mnogobrojnim događanjima na otvorenim i zatvorenim lokacijama, a glazbenici Marko Tolja, Saša Lozar, Gustafi i Šajeta samo su neki od izvođača koji će posjetitelje zabavljati čitavo adventsko vrijeme.

Uz glazbenu pozadinu, najljepše uređenje gradskih lokacija koje doslovce zove na fotografiranje te sjajnu gastro ponudu, advent u Crikvenici ove sezone nudi i brojne radionice koje uključuje ukrašavanje i izradu adventskog vijenca, božićnih kuglica, staklenih rukotvorina.

Ipak, najveća atrakcija svakako je Ledena morska bajka na Trgu Stjepana Radića gdje se nalazi omiljeno klizalište za velike i malene. Ova Ledena bajka postala je neizbježno mjesto susreta i druženja, a ono što nam se posebno sviđa jest što je i klizališta otvorenog tipa, a sve kako bi okolni, božićni ukrasi i igre lampica još više došli do izražaja.

Nemojte propustiti čarobnu bajku!