razvojni_logo_cb_s

Predstavljamo: Liječnik kojeg posjećuju poznati

Osnivač i vlasnik, dr Srđan Prodanović, diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao jedan od najboljih studenata, a odmah zatim završio je i specijalizaciju iz oblasti radiologije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Tijekom 2014. godine započeo je obrazovanje i usavršavanje iz oblasti estetske medicine. Certifikovan je od strane Srpskog liječničkog savjeta i Ministarstva zdravlja za estetske i anti-age procedure.

Dr Prodanović je član Izvršnog odbora SESIAM Society (Udruženje interdisciplinarne estetske i antiejžing medicine Srbija ), redovan je učesnik i predavač brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i simpozijuma iz oblasti estetske medicine.

Ordinacija je osnovana 2019. godine sa akcentom na dokazima zasnovanim, minimalno invazivnim, efikasnim i nehirurškim estetskim tretmanima i procedurama.

U ordinaciji kod Dr Srdjana Prodanovića pacijent je na prvom mjestu.

On zajedno sa stručnim timom suradnika obavlja temeljan razgovor prije svakog tretmana.

Ono po čemu su oni prepoznatljivi jeste prirodnost i umjerenost, a opet velika promjena i impresivan izgled nakon svakog izlaska iz ordinacije.

U prilog tome govori I činjenica da je kroz ordinaciju do sada proslo nebrojano mnogo zadovoljnih pacijenata koji redovno dijele svoja iskustva na društvenim mrežama i šalju pohvale na račun vrhunskog rada cuvenog doktora..

Javnosti poznate dame,a i gospoda iz svijeta muzike, glume, modelinga, politike, sporta, novinarstva, popularne influenserke, redovno posjećuju ordinaciju Dr Srdjan Prodanović i zadovoljno se vraćaju na svaki sledeći tretman.

Hujalronski fileri, botox, tretmani njege i regenerative, lumecca IPL laser, laserska epilacija sve to mozete da uradite u ordinaciji Dr Srdjan Prodanovic, a prije svega obavite stručan razgovor sa timom vrhunskih profesionalaca.

Ordinacija Dr Srdjan Prodanović nalazi se u Beogradu.

Kej Oslobodnja 9

https://instagram.com/dr.prodanovic?igshid=YmMyMTA2M2Y=