razvojni_logo_cb_s

Predstavljamo najveći vodeni park u Hrvatskoj

Aquacolors Poreč najveći je vodeni park u Hrvatskoj i jedan od najmodernijih u Europi. Na površini većoj od 120.000 m² nudi niz fantastičnih atrakcija podijeljenih u tri kategorije – opuštajuće, adrenalinske i obiteljske. Među ostalim, u ponudi imaju 13 velikih adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađimasporu rijeku dugu 500 metara, te bazen s plažom od oblutaka i umjetnim valovima.

Vodeno kraljevstvo u kojem ćete provesti odmor svojih snova i pobuditi adrenalin u sebi od prošle je godine bogatije za još jedan izniman sadržaj – Crocodile Bay. Ovaj posve novouređeni dio vodenog parka s prekrasnom plažom od oblutaka i bazenom razvedenih linija lani je osvojio prvo mjesto na natječaju za najljepše komercijalne bazene u Europi. Radi se o zoni za opuštanje i wellness sa 140 ležaljki i klupa za hidromasažu, ogromnim bazenom i jedinstvenom pećinom Crocky Pool koja je dragulj ovoga aquaparka. Pećina je urezana u umjetnu stijenu, a u nju se može doplivati, te se osvježiti vrhunski pićem za najvećim vodenim barom u ovom dijelu Europe. U istoj su zoni i novi tobogani za djecu – Twister i Tornado.

Sjajno opuštanje nudi i Lounge bar, zona za predah i opuštanje s umjetnom plažom, vrećama za sjedenje i zaštitom od sunca, gdje je moguće kušati izvrsne specijalitete ili se osvježiti uz ekskluzivne koktele.

Čitavo je područje parka bez barijera i prikladno za osobe u invalidskim kolicima. Posjetitelje s malom djecom veselit će prostori sa stolovima za presvlačenje, mogućnost podgrijavanja hrane za djecu, kao i zone za opuštanje gdje se mogu provesti mirni trenuci s malom djecom. Aquapark nudi atrakcije te hranu i piće čak i za najmlađu djecu.

Sve atrakcije ispunjavaju stroge kriterije sigurnosti u skladu s europskim zakonodavstvom, te se redovito i temeljito pregledavaju. O sigurnosti gostiju svakodnevno se brine 20 obučenih i iskusnih spasilaca, a na području vodenog parka se tijekom radnog vremena uvijek nalazi i zdravstveno osoblje.

Aquacolors Poreč nosi oznake Safe stay u Hrvatskoj i Safe travels, te osigurava da su svi zdravstveni protokoli u potpunosti implementirani, kako bi se njihovi posjetitelji mogli zabavljati i odmarati, a pritom biti odgovorni i sigurni.