razvojni_logo_cb_s

Iz s.Olivera nam stiže novi miris, Selection Eau Intense

Suveren, samosvjestan i zavodljivo intenzivan – tako se predstavlja novi ženski miris s.Oliver Selection Eau Intense

Mirisna kreacija nudi savršenu mirisnu haljinu za plemenit nastup i tako nastavlja uspjeh svevremenski omiljenog mirisa s.Oliver Selection – uz još intenzivniju ekstravaganciju. Za posjet otmjenom omiljenom baru, elegantnoj privatnoj zabavi ili klubu u gradu – s.Oliver Selection Eau Intense idealan je miris za posebnu večer, a samim time i glamurozan dar za blagdanske dane. Ženski miris za posebne trenutke dostupan je u trgovinama od sredine listopada 2022.

s.Oliver Selection dostupan je od 2007. i jedan je od apsolutnih favorita kupaca pod okriljem marke mirisa s.Oliver. Dovoljan razlog za lansiranje mirisa s.Oliver Selection Eau Intense, kao intenzivni hommage najprodavanijem mirisu Selection.


Svojim klasičnim i elegantnim izgledom bočica i sklopiva kutija također odražavaju lifestyle svijet s.Oliver Selection u varijanti intenzivnog mirisa. Visokokvalitetna i bezvremenska bočica oduševljava svojim ravnim i savršenim oblikom i prenosi glamur, ekstravaganciju i svečanu notu crvenom bojom sklopne kutije. Mat zlatni elementi na bočici i sklopnoj kutiji ističu i naglašavaju vrhunski karakter.
s.Oliver Selection Eau Intense dostupan je u drogerijama Müller i dm, robnim kućama te u specijaliziranim trgovinama.