razvojni_logo_cb_s

Aca Lukas stiže u Zagreb

Aca Lukas stiže u Zagreb. To je sada i zvanično objavljeno.Zagrebački radio Extra FM slavi svoj peti rođendan, a publika može očekivati “najveću i najbolju rođendansku proslavu svih vremena na Balkanu”, kako je svoj koncert najavio Aca Lukas.

Gostujući na Extra FM-u, popularni pjevač otkrio je i kako će na koncertu premijerno izvesti pjesme koje se tek snimaju, a najavio je i novi duet. Također, za koncert, koji će se održati 13. svibnja, priprema mnoga glazbena i scenska iznenađenja.

“Hvala Extra FM-u na ovoj super ideji. Spreman sam za Arenu, bit će sjajno jer volim pjevati u Zagrebu i volim zagrebačku publiku jer je posebna. Pjevat ću koliko god budete htjeli, sve dok se ne isprazni zadnja sjedalica. Ja ću slaviti vaš rođendan kao da je moj. Spektakl osim za vaš, pripremam i za svoj rođendan, 11.3. kada će biti premijera moga filma“, poručio je Aca Lukas svojim fanovima.

Aca Lukas nedavno je objavio autobiografiju “Ovo sam ja”, a filmom će dodatno približiti svoj lik i djelo, prikazujući svoju dugogodišnju karijeru i detalje iz privatnog života