razvojni_logo_cb_s

Ivanjički konaci – mjesto za vaš odmor

Ivanjički konaci udaljeni su 180 km od Beograda, a nalaze se na samo 5 km od centra Ivanjice. Opremljeni su najsuvremenijom opremom i namještajem. Na usluzi imaju dvanaest luks apartmana i odvojenu kuću kao cjelinu, koja ima prostranu dnevnu sobu sa kaminom, komforno kupatilo, kuhinju, dvije spavaće sobe i veliku natkrivenu terasu sa koje se pruža predivan pogled ka planinskim masivima Javora i Golije. Mir i tišina učiniće Vaš odmor nezaboravnim u ovom predivnom prirodnom ambijentu.

Dvanaest luks apartmana i odvojena kuću sa prostranom dnevnom sobom sa kaminom, komforno kupatilo i kuhinju, dve spavaće sobe i velika natkrivena terasa sa koje se pruža predivan pogled, samo su neke od preporuka i pozivnica da posjetite ovo turističko mjesto u centralnoj Srbiji.. Uz krčmu je naslonjen ljetnikovac površine 120 m2, zatvoren sa tri strane, koji ima mogućnost da gostima pruži organizaciju raznih sadržaja: seminari, savetovanja, prezentacije i proslave.

Ljubazno osoblje u ovim apartmanima biti će vam na usluzi 24 sata, a kad jednom dođete u ove apartmane sigurno ćete se vratiti prvom prilikom.