razvojni_logo_cb_s

Astrološka analiza Novaka Đokovića: Novak će do kraja ove godine prevazići sam sebe

Novak Đoković je rođen sa Suncem u znaku Blizanaca, na prvom stupnju ovog znaka. Kada je osoba rođena na prvom stupnju određenog znaka gdje joj se nalazi Sunce, to zapravo daje jaku i veoma dobro usmjerenu životnu  energiju. Sunce u znaku Blizanaca ukazuje na mladalački duh i veliku spretnost i preciznost kada je u pitanju Novak i njegova snaga. Zbog toga on sa 35 godina može da parira mlađim teniserima. U ovim ( zrelijim ) godinama Novak je u izuzetno dobroj sportskoj formi zahvaljujući aspektima koji Sunce gradi sa ostatkom planeta u natalnoj karti. 

Jupiter je planeta koja govori o uspjesima u inozemstvu, kod Novaka ona se nalazi u znaku Ovna i ukazuje da se njegov najveći uspjeh u životu odigrava upravo u inozemstvu. Ovan je znak sporta i takmičenja, odatle i Jupiter u Ovnu donosi uspjeh kroz bavljenje sportom i građenjem karijere van svoje zemlje. Trenutno tranzitni Jupiter se nalazi u znaku Ovna što potvrđuje ove povoljne aspekte u njegovoj životnoj natalnoj karti. To zapravo govori da on ima mogućnosti da do kraja proljeća 2023 godine napravi još veće poslovne odnosno sportske uspjehe i da prevaziđe samog sebe. 

Njegov Mjesec koji simbolizira njegove emocije i njegovu dušu, nalazi se u znaku Ribe što govori o njegovoj emotivnoj strani, o tome da je privržen svojoj obitelji i svojoj zemlji. Ovakav Mjesec govori o tome da je veoma duhovno ispunjen i da mu je veoma važno da ima emotivnu povezanost sa svojom suprugom i sa svojom djecom.

Kada je u pitanju njegova karijera, ovo proljeće je veoma važno u pozitivnom smislu što se tiče njegovih turnira. Do kraja godine imaće još mnogo uspeha u sportu,  što svakako govori o njegovoj želji i potrebi da se posveti onome što najviše na svetu voli a to je tenis.