razvojni_logo_cb_s

Ski Centar Kupres – mjesto za uživanje u zimskim radostima

Kako još uvijek možemo  uživati u zimskim radostima Kupres je jedna od omiljenih destinacija skijaša, boardera, i posjetilaca iz raznih krajeva! Kupreška visoravan je okružena planinama sa sve četiri strane i godišnje ima 4 mjeseca snježnog pokrivača. Sve više ljubitelja skijanja dolazi na skijalište a tu su sportsko-rekreativni centar Čajuša, uz hotel Adria-ski, ski centar Stožer-Vrana i manji ski Ivan.                                                                 

 Čajuša je skijalište koje raspolaže sa četiri ski staze. Opremljeno je sa 5 liftova: baby lift, dvije sidro vučnice, dvosjed vučnica i četverosjed, koji od dna do vrha vozi za šest minuta. Staze se održavaju modernim strojevima a na ski stazama možete uživati i u noćnom skijanju.                             

Kroz Begovo selo, nedaleko od Kupresa, je Stožer -Vrana. Ski lift dvosjed ima polaznu stanicu iznad gastronomskog objekta Kupreška kuća.                   

Ski Ivan je ski škola smještena na padinama Stožera u kojoj rade kvalifikovani učitelji po vrlo povoljnim cijenama.Takodjer,ako nemate ski opremu možete je iznajmiti po povoljnoj cijeni. Dodjite na Kupres!