razvojni_logo_cb_s

Miss i mister turizma 2023 u Hrvatskoj

Poreč je  sinoć bio centar  mladosti ,ljepote i dobre muzike. Mnogi prisutni u Cafe Del Mare pratili su izbor ljepote za Miss i Mistera turizma  Hrvatske. Pored mnogobrojnih prisutnih unutar kafea koji su opkolili pistu da vide ko će ove godine ponjeti lentu i laskavu tittulu terasa kafea bila je prepuna, a i mnogi prolaznici zastali su da vide ovaj interesantan izbor jer niko nije ostao imun na ljepotu takmičara. 

Pozdravni govor održali su Zrinka Ćorić i Dominik Tvorek miss i mister turizma za 2021, a Domink je  i najbolji model za 2022 godinu u Zagrebu. On je održao prigodan govor i zahvalio se svima posebno vlasnici licence Nikolini Poropat koja ga je prepoznala kao jednog od mistera. On je dodao da se nada da je opravdao priznanje koje je dobio, a novim izabranima poželio mnogo sreće i uspjeha u njihovom daljem radu.  Takodjer i vlasnica licence za miss i mistera turizma obratila se nazočnima i zahvalila se svima na podršci, od prijateljica do tima  koji su bile uz nju, mnogobrojnih sponzora, a posebno takmičara za koje je istakla da su preljepi i jedva čeka poslije izbora da zaplove u nove poslovne avanture.  

 Ovogodišnji miss i mister turizma Hrvatske 2023 su Monika Vojvodić i Matej Maričak.  

Pored mnogo defilea na pisti i kreacija koje su se smjenjivale, organizovan je i bogat muzički program medju kojima su nastupali Bojan Jambrošić,  Ivana Kindl, Vesna Nežić-Ružić, Sergio Pavat. Program je završen uz prigodnu žurku koja je trajala do kasno u noć.