razvojni_logo_cb_s

Filip Živojinović piše pjesme za devet života

Filip Živojinović iako već godinama uspješno vodi privatne biznise uz suprugu mega popularnu mladu pjevačicu Aleksandru Prijović okušao se i kao tekstopisac i kompozitor. On sudjeluje u svemu što se tiče njene karijere. Njegov sugestije do sada su se pokazale kao veoma uspješne i pozitivne i pjevačicu vinule u sam vrh medju istaknute estrade. Filip Živojinović sin proslavljenog teniskog asa Slobodana Bobe Živojinović  oduvjek je bio muzikalan. On se pokazao kao vrstan tekstopisac i kompozitor. I uz svoju suprugu popularnu pevačicu počeo da komponira i piše tekstove.  Pjesme Zvuk tišine, Klizav pod, Litar vina, Litar krvi inače duetska pjesma  koju Aleksandra pjeva sa Acom Pejovicem su označile njegovu karijeru. Pjesma za najveću muzičku zvijezdu Lepu Brenu “Boliš i ne prolaziš” posebno se izdvojila. Inače mladi i talentirani tekstopisac Filip neke pjesme napisao je zajedno za Draganom Brajovićem Brajom koji je takođe autor mnogih pjesama na albumima Aleksandre Prijović i mnogih drugih izvođača širom Balkana.  

Tekst za pjesmu “Svirači stari”  koju izvodi Uroš Živković takodje je dijelo Filipa to je ujedno i prva pjesma koju je Ikada napisao i svoj dom je našla kod mlade pjevačke zvijezde.

Za Filipa se svakodnevno raspituju najveća imena iz svijeta muzike i žele da im baš on napiše pjesmu koja će ostati za sva vremena, jer njegovo pisanje i komponiranje se izdvaja od drugih i upravo on pise one pjesme koje vraćaju u neko prošlo vrijeme, iskreno s puno ljubavi i pravih vrijednosti…

Nema sumnje da će njegovi tekstovi ostati zapisani u vremenu i mnoge mega zvijezde očekuju baš od njega pjesme i čekaju da iz njega izadju najljepši stihovi. 

Trenutno je najaktualnija pjesma devet života  Aleksandre Prijović,  a upravo Filip je autor zajedno sa Sašom Miloševićem Maretom… Pored pomenute pjesme Filip je svoje najiskrenije emocije i talenat pokazao i u pesmama Sve po stardom, Kuća strave, Prvi si počeo. On je poseban pečat dao na albumu svoje supruge Aleksandre zajedno sa ostalim autorima koji si upotpunili album i popularnu pevačicu plasirali u sam vrh muzickih top listi.