razvojni_logo_cb_s

Sutra otvorenje tradicionalnog Ljeta na Vrbasu

Ljeto na Vrbasu u Banjaluci biti će otvoreno 13.07. u četvrtak. Manifestacija koja će okupiti brojne banjalučane i turiste koji vole da posjete ovu prestonicu kulture, muzičkih i sportskih dešavanja. JU Turistička organizacija grada Banja Luka se potrudila da svečano otvaranje bude spektakularno tako će svi posjetitelji moći uživati na koncertu pod sloganom “Banjalučani Banjaluci”. Nastupaju Maskarada bend, Andrej Pucarević, Lukijan Ivanović i Romana Panić, takodjer Banjalučanka koja se uvijek rado odazove da pjeva za svoj grad. 

Turistička organizacija svim sugradjanima i posjetiteljima to veče poklanja besplatan koncert koji će se održati na ljetnoj pozornici tvrdjave Kastel , Obala rijeke Vrbas, a od 21h očekuje Vas sve spektakularni program otvaranja Manifestacije. Svi ste pozvani i dobro došli poručili su iz Banja Luke. 

U narednim danima brojne manifestacije će se održati u sklopu Banjalučkog ljeta… tako će večer poslije koncerta svi moći uživati u kinu na otvorenom, ples pod zvijezdama ( park Petra kočića), skokovi sa gradskog mosta, te trka dajak čamaca samo su neke od brojnih aktivnosti koje Vas očekuju u sklopu manifestacije  Banjalučkog ljeta. Tradicionala manifestacija Ljeto na Vrbasu ove godine obilježava 70 godina postojanja i trajati će od 13. do 30. srpnja.