razvojni_logo_cb_s

Čovjek sa krstom na čelu – Nenad Paunović

Nenad Paunović rođen je u Pančevu 10.01.1986.godine. Po zanimanju je ugostitelj, vlasnik restorana i bavi se pčelarstvom. Krst na čelu počeo mu se pojavljivati 2010 na krštenju kod prijatelja i izlazi na Božić, Bogojavljenje i Vaskrs. Od 2012 stižu mu predskazanja i od tada pomaže ljudima zbog raznih problema…

Nije ni vidovnjak, ni numerolog nego kako kaže ” Ja sam mali provodnik Božje energije i volje”! Svake godine uoči Božića se pojavi krst na čelu, posebnog mirisa. Život mu se od tada jako promijenio kada ga je prilikom krštenja, gdje je kumovao, sveštenik miropomazao, a na mjestu gdje ga je dodirnuo pojavila se točkica, koja kasnije postaje otvorena rana u obliku krsta.

Nenad kaže da tokom velikih kršćanskih praznika (Božić, Uskrs i Bogojavljenje) pojavljuje se rana na čelu, koja krvari, ali nema crvena krvna zrnca i miriše. I to traje sedam dana svaki put. Išao je kod doktora i po manastirima, ali niko mu nije znao reći zašto se to pojavljuje. Naravno, sa medicinske tačke gledišta ovako nešto nije moguće, jer nije naučno dokazano i doktoru smatraju da stigme nisu dobivene mističnim putem već posredstvom djelovanja na kožu usled tog nadražaja kože koji povećavaju propustljivost i šire krvne sudove. Medjutim, Nenad tvrdi suprotno i pomaže ljudima.

Njegovu priču možete pronaći na YouTube. Svakako, svi u sebi imamo tu Božansku energiju, ali kako se čovjek okrenuo više materijalnim stvarima sve manje misli o duhovnim.