razvojni_logo_cb_s

Široj javnosti je nepoznata činjenica da je glumica koja je ujedinila javnost unuka poznate pjevačice

Samo je samo malom broju ljudi poznata činjenica da je unuka Nade Obrić poznata srpska glumica. Ona je već godinama jedna od najčešće spominjanih žena javne scene, ne samo zbog glumačkog dara, već i zbog njene pravne bitke protiv Miroslava Aleksića, profesora glume kog je optužila za silovanje.

Nada je gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila da je glumica njena unuka, na koju je veoma ponosna i uz koju je bila od prvog dana kada je odlučila da u javnosti progovori o stvarima koje je, kako tvrdi, doživjela u Mikinoj školi glume.

Ni za Nadu predaja nikada nije bila opcija, već je uvijek bila spremna da se bori. Tu osobinu prenijela je i na svoju djecu,  ćerku Itanu i sina Sašu, koje je dobila u braku sa Acom Ivanovićem. Nada i Aca su se razišli poslije 15 godina braka, ali je ona ostala u odličnim odnosima i sa njegovom djecom iz prvog braka, kćerkama Majom i Saškom. Toliko su bliski da Nada njihovu decu smatra svojim unucima, a među njima je i glumica Milena Radulović.

– Milenina mama Saška je odrasla sa mnom, živjela je kod mene dok se nije udala. Bila sam tu kada se Milena rodila i mogu se samo ponositi njom što je to iznijela, da se stane na put tome. Milena je odrasla u sjajnoj obitelji. Roditelji su je držali kao kap vode na dlanu, svuda su je vozili i dovozili, a to što joj se desilo, u godinama, je strašno. Samim time što je to izašlo iz nje, ona će se rasteretiti. Sigurna sam kao i uvijek da će sve na kraju biti dobro, proći će i taj bol – rekla je Nada.