razvojni_logo_cb_s

SLUŽBENO: NEMA VIŠE BESPLATNOG DIJELJENJA NETFLIX RAČUNA

Od 2023. Godine Netflix će naplatiti ekstra svima koji svoju lozinku dijele s osobama koji ne koriste streaming servis na istoj kućnoj adresi.

Glasine koje su krenule kružiti još ovog ljeta službeno su potvrđene, s ciljem da korisnici prestanu dijeliti međusobno lozinke računa, Netflix uvodi dodatnu naplatu. Tako je, strahovanja svih obistiniti će se već početkom sljedeće godine.

Nakon tromjesečnog izvještaja o poslovanju i zaradi, streaming div je odlučio stati na kraj svima koji lozinke dijele izvan svog kućanstva pa ćete uz normalnu cijenu mjesečne naknade morati platiti dodatno za one koji su registrirani na računu pod drugom adresom. Točan broj naknade još uvijek nije poznat, ali mogao bi iznositi oko tri ili četiri dolara ukoliko bude po pravilu jedne četvrtine osnovne cijene.

KADA ĆEMO MI POČETI PLAĆATI VIŠE?

Netflix tek treba objaviti koje će regije prve biti pogođene promjenom, ali već su krenuli s testiranjem plana daleko od nas. Korisnici u Peruu, Čileu i Kostariki prvi su pogođeni reformom, a mi se za sada možemo nastaviti opuštati uz Netflix po istoj cijeni.