razvojni_logo_cb_s

Predstavljamo ljude koji su uspjeli. Addicted2 – od modelinga do dizajniranja – snovi se ostvaruju

San Daniele Savić iz djetinjstva postao je stvarnost kada je ušla u svijet modelinga 1988 godine. Imala je samo šesnaest godina i bila je najmlađi takmičar na izboru za “Lice godine”, kada je osvojila treće mjesto. Ovaj spektakularni događaj otvorio joj mnoga vrata i promijenio njen život u potpunosti.

Ubrzo nakon toga, šetala je pistama, snimala TV emisije, reklame, a njeno lice se pojavljivalo u mnogim modnim časopisima. Svijet mode joj je omogućio da puno putuje i živi u Parizu, Milanu, Minhenu, Londonu i Tokiju. Poslije 10 godina rada kao profesionalni model počela je da radi kao marketing menadžer za poznate brendove kao što su Prada, Gian Franco Ferre, Valentino, Alexandar McQueen, Isaia.

Njena ljubav prema modi i trendovima omogućila joj je da 2019 započne sopstvenu karijeru modnog dizajnera i kreatora. Tako je rođen brend Addcited2, koji je namijenjen modernoj savremenoj ženi kao glavnom izvoru Danijeline inspiracije.

Nakit koji dizajnira sa svojim timom italijanskih majstora je napravljen od najfinijih materijala sa velikom preciznošcću i strasti. Svaki komad je unikatno ručno rađen i optočen najboljim kristalima.

Posebno je ponosna na njenu Bespoke liniju luksuznih ručno rađenih muških odijela.

Sa Addicted2 ona inspiraciju i snove pretvara u avangardni dodir koji svaki komad čini autentičnim. Njena ljubav prema svijetu mode je jasno vidljiva u njenom radu i upravo zato su njeni klijenti oduševljeni svakim novim komadom.