razvojni_logo_cb_s

Najlonke sa hijaluronom i zlatnim nitima-Lady B

Znamo da je Lepa Brena uložila u novi biznis proizvodnje  ženskih čarapa. Lady B hulahop predstavljaju tehnološki najsavremeniji proizvod na tržištu koji u svojoj tkanini sadrži hijaluronsku kiselinu i nanočestice zlata.

Specijalna patentirana tkanina se nabavlja u Španjolskoj, a proizvodi se u Italiji za Lady B. Brena je također dobila ponudu iz SAD da distribuira čarape i tamo. U biznis je uloženo 300 000 eura.                                                             

 Ovaj posao je Brenina davna želja još iz 1987.godine, a koja se uspjela realizirati tek kad je krenula korona. Tada je istakla da na ovaj način podiže samopouzdanje damama. Brena je izjavila da žene poslije 50-te godine nazivaju raznim ružnim imenima, rugaju se ženama koje imaju celulit bez obzira na dob. “Htjela sam da stanem na kraj ovim ugnjetavanjima i da kreiram čarape u kojima ćete moći da nosite mini suknje, u kojima će vaše noge izgledati savršeno, bez celulita, da se prikrivaju ožiljci i vene i da vas ne bole noge nakon dugog stajanja.” I sama Brena zbog svog posla godinama nosi specijalne čarape, a sada ima svoju liniju na koju je ponosna i u kojima se osjećate komotno i udobno. Čarape su prilagođene ženama bez obzira na dob i kilograme. Naravno,  to može samo Lepa Brena!