razvojni_logo_cb_s

Modni trendovi u 2023.

Doček Nove 2023. godine svakim danom sve je bliže, a dok mi razmišljamo koju kombinaciju odijenuti, dizajneri već laganao diktiraju modne trendove koje ćemo nositi u nadolazećim mjesecima. U svijetu mode trendovi se konstantno mijenjaju i dok jedni odlaze u zaborav, drugi se vraćaju na velika vrata.

Budući da se bližimo kraju ove godine, već su poznati trendovi za nadolazeću 2023.godinu. Neke od trendova ponovno ćemo prigrlit i ove godine, tako da odijela i blejzeri neće pasti u zaborav, kao ni topla slojevita pletiva. Osim toga, kombiniraju se visoki prorezi, leopard uzorci, a vraća se i čipka.

U nastavku donosimo neke od trendova koje diktira svijet mode

Koža

Odjevni komadi od kože, iz godine u godinu postali su “must have”. U nadolazećoj godini ove komade željet ćemo u svim oblicima, od oversized košulja, hlača, do haljina i dvodjelnih setova. Dizajneri su odlučili ponovno prigrliti ovaj trend, samo na malo drugačiji način, tako da ćemo kožu gledati u gotovo svim odjevnim kombinacijama.

Električno plava i metalik nijanse

Još jedan od vodećih trendova su električno plave i metalik nijanse, koje će upotpuniti svaki zimski look i dodati mu dašak odvažnosti. Stoga, u nadolazećoj godini neće biti mjesta za monotoniju. Osim električno plave i metalik nijansi, za osjećaj odvažnosti birat ćemo i ljubičaste nijanse.

Oversized odijela i blejzeri

Odijela nikada ne izlaze iz mode, samo se mijenjaju stilovi, od elegantnog poslovnog, do oversized modela iz 70ih. Tako će i u 2023. ovi trendovi biti jedni od vodećih, jer su svoje mjesto pronašli u gotovo svim kolekcijama.

Čipka, til i volani

Jedan od ženstvenijih trendova koji je zaslužan za poseban efekt, bit će zasigurno razigrani volani, uz čipku i til. Nosit će se u svim kombinacijama, od jednostavnijih, do onih složenijih, glamuroznijih, uz druge prozirne materijale.

Bezvremenski traper

Traper nam ove godine dolazi u svim modnim stilovima, a nosit će se u svim izdanjima. Od tamnijeg do svijetlijeg trapera, a ponovno se i na mala vrata vraća niski struk, koji je zadnjih godina bio manje zastupljen. U fokusu će biti i kombinacije traper na traper.