razvojni_logo_cb_s

Na Kopaoniku se gradi prvi zatvoreni akva park

U vikend naselju na oko 6 kilometara od centra Kopaonika i 3 kilometra od ski staze Sunčana Dolina, upravo niče luksuzni resort Harmonija.

Prema riječima Aleksandra Vujanca, vlasnika firme Harmonija resort doo iz Raške koja je investitor ovog projekta, resort čiji se završetak očekuje krajem ove godine imaće dva hotela, vile u nizu, podzemne garaže, jedinstveni zatvoreni akva park i sopstveni zatvoreni amfiteatar.


– Trenutno se gradi Hamonia palace, luksuzni hotel sa 5 zvjezdica i 149 smještajnih jedinica, pansionskim i panoramskim A-La-Carte restoranom. Gradnja prvog, većeg dijela ovog hotela započeta je prošlog proljeća, a drugi dio, B blok ovog hotela hotela počinje do ljeta. Prije toga smo već sagradili hotel Harmonija sa 4 zvjezdice sa spa centrom i restoranom koji se takođe nalazi u sklopu resorta kaže Vujanac.


Dodaje da prvi hotel Harmonija ima 68 apartmana, a još oko 50 biće dostupno posjetiocima u okviru 5 vila u nizu koje su trenutno u fazi projektiranja i ispod kojih će se nalaziti dva nivoa garaža sa 120 parking mjesta.


A glavna atrakcija cijelog Harmonija resorta svakako je Harmoland, prvi zatvoreni akva park u Srbiji koji će se prostirati na 1.388 m2 zatvorenog prostora i moći će da primi do 400 osoba.

Harmoland će imati dva bazena, dječiju zonu, 4 otvorena i zatvorena tobogana i vodene atrakcije kao što su brza rijeka i vodeni slapovi.