razvojni_logo_cb_s

Predstavljamo: Hotel Izvor je jedan od najljepših hotela u Srbiji

Hotel Izvor, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najljepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje.Za ovaj luksuzni objekt sa pravom možemo reći da je jedan od najljepših na području Srbije.

Smješten je u preljepom okruženju ispod sama zračne banje gdje priroda okrepljuje sa čistim zrakom,ali i izvorima prirodnih mineralnih voda. Udaljen je samo 75 kilometara od Neograda a prepoznatljiv je i po Svojoj SPA i Wellness ali i kongresnoj ponudi za što je ovaj hotel dobio i brojne nagrade.

U sklopu kompleksa “Izvor” nalazi se aqua park, čije je korišćenje besplatno za goste hotela. 3 bazena sa mineralnom vodom, 12 slajdova za odrasle, 3 slajda za djecu i mnoštvo atrakcija će zadovoljiti i najzahtjevnije pojetitelje koji su imali priliku da posjete slična mjesta u svijetu. 
Osim brojnih vodenih atrakcija, aqua park nudi i sljedeće sadržaje: restoran, kafe-piceriju, poslastičarnicu sa sendvič barom, igrališta za djecu, mnogobrojne sportske terene, amfiteatar, kao i vlastiti parking.