razvojni_logo_cb_s

Inter Agrar doveo Fendt i Valtra traktre u Hrvatsku

Tvrtka Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. osnovana je 2022. godine pod okriljem slovenske tvrtke Interexport d.o.o., koja je ekskluzivni i generalni zastupnik za prodaju i servis traktora Fendt i Valtra te strojeva za strojnu sječu drva Ponsse u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Još prije osnivanja tvrtke Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. tvrtka Interexport iz Slovenije zastupala je navedene robne marke na hrvatskom tržištu putem različitih poslovnih partnera, no u želji za jedinstvenim prodajnim nastupom, a prije svega učinkovitom uslugom i dostupnošću rezervnih dijelova, te odgovarajućom stručnom podrškom, osnovala je tvrtku koja će slijedit visoke zahtjeve kvalitete, brzine i učinkovitosti servisiranja hrvatskog tržišta.

Tvrtka Inter Agrar Mehanizacija d.o.o. je sada ekskluzivni uvoznik robnih marki Fendt, Valtra i Ponsse na hrvatskom tržištu. Osim prodaje novih strojeva, posebna pozornost posvetit će se učinkovitom i profesionalnom servisu i opskrbi originalnim rezervnim dijelovima te sveobuhvatnoj podršci kupcima. Prvi prodajno-servisni centar nalazi se u Đakovu, gdje se nalazi poslovni kompleks koji pod jednim krovom objedinjuje upravu tvrtke, prodajni centar, centralno skladište rezervnih dijelova i servisnu radionicu.

Nova organizacija poslovanja na hrvatskom tržištu prioritet će dati radu na terenu i regionalnoj podjeli terena, što će omogućiti brže servisiranje kupaca. Prilikom uspostave integrirane prodajno-servisne mreže znanje i resurse osigurat će vlasnik, tvrtka Interexport , koja ima više desetljeća iskustva u prodaji i servisiranju poljoprivredne i šumarske mehanizacije, kao i principali Fendt, Valtra i Ponsse, sva trojica pozdravljaju odluku o novoj organizaciji hrvatskog tržišta.

Koliko je hrvatsko tržište principalima važno govori i činjenica da je Fendt i prije službenog otvaranja prve poslovnice Inter Agrara u Đakovu, u sklopu europske Fendtove turneje, već predstavio svoj najnoviji model traktora Fendt 700 Vario, koji je jedan od najmodernijih i najnaprednijih traktora na svijetu i koji je nakon prvih službenih predstavljanja na sajmovima SIMA i EIMA već dobio laskavu titulu Traktor godine 2023.