razvojni_logo_cb_s

Bajkovita kuća u Surčinu kod Beograda

Ako ste oduvjek maštali o kući iz bajke upravo jedna takva postoji nadomak Beograda,točnije u općini Surčin.

Upravo na ovom imanju do sada su održani brojni bajkoviti dogadjaji i ispisane uspomene koje će se pamtiti zauvjek. 

Do sada su se organizovale brojne manifestacije od novogodišnje, uskršnje, brojnih dečijih rodjendana, vjenčanja, vjeridbe  mnogih drugih proslava.



Razčog tome je što u ovoj  kući i imanju veselja nikad ne manjka i uvjek postoji neki povod za slavlje.

Kreativan tim krajem sječnja zavrsio je uspješno novogodišnji projekat. Kod njih je novogodišnja čarolija na imanju bila bukvalno u svakom ćošku. Kuća od čokolade, kamp kućica od kolača u ostalih slatkiša,  djeda i baka mraz, brojne predstave, mjuzikli, dodjela paketića,  fotografiranje. Sve to bilo je upriličeno upravo u bajkovitoj kući. Oni se tradicionalno trude da iz godine u godinu imaju najljepše okićenu kuću i interesantan sadržaj oko kuće koji privuče mališane,  a i odrasle iz Srbije, i regiona. 

Dok se vrijeme ne projlepša i imanje ne zasija u punom sjaju do tada možete uživati u enterijeru kuće koji je  elegantan i prefinjen,

Jedinstvena  je prilika da sa svojim društvom izaberete baš kod njih da napravite nove sretne trenutke. 

Da sretna kuća nikad ne odmara dokaz je da oni već sada osmišljavaju nove kreativne ideje koje će Vas sigunro ostaviti bez teksta. 

Njihov najveći uspjeh su gosti koji se redovno vraćaju da upravo u sretnoj kući ponovo proslave i zabilježe svoje posebne trenutke.