razvojni_logo_cb_s

Stevo Selak, čovjek koji tvrdi da  vidi budućnost!                     

 Stevo Selak je ekonomista, vajar, i književnik. Živio je u Rijeci a kada je imao četiri godine sestra ga je okupala ledenom vodom usred zime i Stevo je pao u komu. Prestao je disati a doktori su konstatirali smrt. 24 sata je bio u mrtvačnici i doktori i roditelji su se spremali za sahranu.  Stevo je odjednom  oživio što je iznenadilo doktore i roditelje.             

    Godinu dana kasnije upao je u vruću vodu a uspjeli su ga izliječiti sa nekim travama. Nakon tri godine i 20 dana je bio u komi a prilikom budjenja mislio je da je u raju, vidio je andjele u bijelim haljinama. Treća klinička smrt je bila sa 23 godine u Trebovljanima, kod Gradiške. Tada je samo prestao disati i osjetio je kao da lebdi. Odjednom ispred njega se pojavila slika njegove supruge Goge. I osjetio je ogromnu tugu , pomislivši kako će moja Goga bez mene! Stevo misli da ga je to snažno osjećanje tuge vratilo u život a možda i Božija volja da prenosi ljudima svoja iskustva van materijalno gsvijeta.                                                                             

Ovaj čovjek je imao i tumor na jetri koji je izliječio ogromnim količinama surutke, pozitivnim mislima i upornošću. Sada može da vidi budućnost a svoja iskustva je opisao u “Knjizi života” a kaže da može da vidi i kada će da umre.                                             

 Danas je uspješan poduzetnik, napisao je nekoliko knjiga a svoja iskustva dijeli i na YouTubeu i radionicama u zemlji i regiji. Veoma je zanimljiva osoba sa puno dobrih savjeta  a njegove knjige možete poručiti putem njegove fejs stranice.

https://www.facebook.com/stevo.selak