razvojni_logo_cb_s

Jake poruke estradnih zvijezda za 8 mart

Kako je izgledao međunarodni praznik žena kod poznatih dama?!

Dok su jedne postavljale na svoje društvene mreže snažne poruke upućene svim djevojkama, ženama, druge su dijelile čestitke svojih obožavateljima, poklone. 

Neke od njih su  podržale skupove za život i slobodu i slavile žene. 

Ana Bekuta istaknuta estradna umjetnica ostavila je snažnu poruku koja je za vrlo kratko vrijeme postala najčitanija. Mnoge dame su se zahvaljivale i podržale objavu koju ja Ana od srca sročila za sve dame.

Ona je poručila:

“Djevojčice, djevojke, žene – borite se svaki dan za svoja prava, za svoj dinar, za svoje mjesto i za prostor koji vam pripada. Svaki dan se sjetite svojih pobjeda, svaki dan se sjetite šta ste preživjele, svaki dan se sjetite svojih malih trijumfa i svojih velikih uspjeha. Niste rođene da budete sluškinje, da ćutite dok u vama bukti očaj, da se pokoravate i poginjete glavu. Na kraju svakog tog dana se dotjerajte, najljepše ste na svijetu zbog svega što nosite u sebi. Srećan nam jedan od 365 naših dana u godini”.

Lepa Brena se obratila u kratkom videu i svim drugaricama, majkama, bakama, nonama, nenama poželjela srećan dan žena.

I poručila da ih zauvjek voli Brena. 

Kod Dragane Mirković je bilo najsvečanije. Ona se na svom instagramu oglasila tako što je podjelila fotografije na kojima imala specijalnu pink kreaciju. Ni manje ni više nego od glave do pete. Dragana inače važi za damu sa stilom. Pored specijalnog stajlinga za ovu priliku ona je takodje poželjela svima srećan dan žena. A videli smo i jedan mali znak pažnje koji je dobila od supruga. 

U pitanju je torba svjetskog brenda. 

Pored toga ona je podjelila i najsladje čestitke od svojih najmladjih obožavatelja koji su snimili video poruku za Gagu kako vole da je zovu. 

Severina se takodje oglasila na svom instagramu sa jakom porukom i pružila podršku svim ženama.

Njena poruka glasila je; 

“O smislu i besmislu marša, pisanja transparenata i izlazaka na ulicu, samo ću reći kako sam zahvalna svim ženama iz naše i svjetske povijesti koje su za nas izborile pravo na pobunu! I ponosna na sve pobune u kojima sam sudjelovala i koje sam pokrenila… i opet bi sve ponovila! 

I ništa nije bilo besmisleno, izlasci na ulice ipak su nosili i promjene! Sporo za nas, ali ima dubokog smisla za one nakon nas!

Danas u 18.30h ispred HNK marširamo i slavimo žene, život i slobodu! ❤ ” – Đordana Barbarić #RačunajteNaOtpor