razvojni_logo_cb_s

Fenomen mladog Mjeseca u znaku Ovna

Mlad Mjesec u znaku Ovna se dešava 20.travnja 2023 godine i fenomen je u tome što smo već imali mlad Mjesec u znaku Ovna krajem ožujka. Sama pozicija Mjeseca u ovom znaku je veoma kritična jer se tu Mjesec ne osjeća prijatno, ne mogu emocije da se ispolje na pravi način i može da se negativno pokrene sve ono što krijemo unazad šest mjeseci. Ovim Mjesecom vlada planeta Mars koja se nalazi u znaku Raka gdje se energija Marsa veoma negativno odražava i osjećamo veliki nemir i nemogućnost da napravi odredjeni balans u organizmu. 

Ovaj fenomen je takodje povezan sa pomračenjem Sunca. Njegova pozicija je veoma oslabljena pa zbog toga mnogi rodjeni u znaku Ovna i u znaku Vage biće veoma fizički oslabljeni i negativno raspoloženi. Za njih je najvažnije da se posvete svojim mislima i svojim emocijama, da ne dozvole da se drugi mješaju u njihove unutrašnje odluke posebno u vezi ljubavi. 

Takodje negativne emocije se pokreću i kod onih koji su rodjeni u znaku Jarca i u znaku Raka. Ovaj Mjesec u Ovnu stvara izazovne aspekte koji ukazuju na sve odnose koji su pokrenuti a koji se ne mogu dobro i kvalitetno razvijati. Potrebno je da se nadje način da se balansira u vezi obiteljskih i rodbinskih odnosa.