razvojni_logo_cb_s

Etno selo Stanišići – oaza mira i luksuza

Na trećem kilometru od Bijeljine prema Pavlovića mostu, u srcu semberske ravnice, na površini od petnaest hektara, obitelj Stanišić je izgradila Etno Selo Stanišići. Etno Selo Stanišići je selo sa dvadesetak autentičnih drvenih kuća, mljekarom, vodenicom, kovačnicom, ambarom za žito, starim kućama i velikom gostinskom kućom, koji su prenijeti iz sela u opštini Vareš i sela sa planina Zvijezde i Romanije, iz susjednih općina.

Tradicionalno, a luksuzno. Nesvakidašnje, a raznovrsno. Bogata ponuda za goste svih uzrasta i svih želja. Jedinstvena prilika da izolovani i ušuškani od gužve i buke uživate u blagodetima odmora za dušu i tijelo.

Hotel Pirg je hotel kategorije 5* građen u etno stilu. Njegova spoljašnost oduzima dah, a prefinjena unutrašnjost pruža izvanredan nesvakidašnji ugođaj. U hotelskim sobama i apartmanima može da se smjesti 75 gostiju, a gostima je na raspolaganju bazen na otvorenom, kao i đakuzi kada, koktel sala kapaciteta 20 mjesta i kongresna sala kapaciteta 100 mjesta.

Hotel “Ras” je luksuzni hotel, kategorije 5 zvjezdica i izgrađen je po najvišim evropskim standardima projektiranja i gradnje. Hotel ima osamdeset luksuzno opremljenih i komfornih smještajnih jedinica (kapaciteta do 160 gostiju), koje čine jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani.

Etno kuće za odmor su jedna posebna priča. Ove autentične kućice su svojom unutrašnjošću prilagođene savremenim potrebama gostiju, a istovremeno su ukrašene suvenirima i predmetima iz svakodnevnog života s kraja 19. vijeka.

Apartmani su rađeni u najprefinjenijoj hrastovini sa kupatilima od prvoklasnog kamena i mermera. A najviše pažnje, svakako, privlače naši delux apartmani na samoj obali jezera i kućica na drvetu.

Zatvoreni bazeni u ovom etno selu predstavljaju vrhunac luksuza, a gosti koji u ovo etno selo jednom dodju uvijek se vraćaju.