razvojni_logo_cb_s

PAR IZ BELGIJE, YUGOM 55 KRENULI U OBILAZAK BIVŠE JUGOSLAVIJE

Laura i Jose su par iz Belgije koji su prije godinu dana u Istri kupili Yuga 55, restaurirali i sredili, a potom došli na ideju da iz Belgije krenu do bivšeg vlasnika i pokažu svoj rad. Njihovo putovanje pretvorilo se u turneju i krenuli se iz Brisela da obilaze zemlje bivše Jugoslavije.

Na putu do Istre, bračni bar je obišao Ljubljanu, Zagreb potom Beograd i Kragujevac gdje se Yugo proizvodio. Iduće destinacije su Mostar i Split.

Od nove opreme u autu bio je samo radio, koji je puštao ex-yu muziku, iako Laura i Jose ne razumiju stihove ali kažu da se slaže dobro uz auto.

Yugo 55 je prošao 148.000 kilometara na brojaču i opet se pokazao dobro na njemačkom autoputu i na ostalim putevima kroz sve vremenske prilike bio je besprijekoran.

„Svugdje smo se osjećali dobrodošlo, od Ljubljane, Zagreba, Beograda, Kragujevca i sada Sarajeva. Zbog toga se već želimo ponovo vratiti jer su svi dobri prema nama. I to su jedina mjesta na kojima radio radi besprijekorno. Auto osjeća da je kod kuće“, zaključio je par.