razvojni_logo_cb_s

SPREMITE TIJELO UZ POMOĆ VJEŽBI SA DALEKOG ISTOKA

Kupanje na plaži i oblačenje kupaćeg kostima ne mora uvijek da bude neprijatno iskustvo, iako za većinu žena ono jeste. Ljeto je godišnje doba kada se najviše vide rezultati našeg rada na sebi. Opšte poznata činjenica jeste da smo u toku zimskih dana poprilično lijeni, ušuškani u svoje krevete i radije volimo provoditi sate gledajući omiljene filmove, serije i grickajući naše omiljene slatkiše. No, to nam sve vrlo brzo dođe na naplatu!

Savjeti poznatih nutricionista, fitnes trenera, ljudi koji se bave sportom jeste da regulišemo ishranu, i unosimo što veće količine vode kako bismo ubrzali metabolizam. Kada su u pitanju vježbe, spoj kardio i vježbi snage bi trebao da bude izbor za svakoga ko vodi borbu sa viškom kilograma. No, šta ako je to sve već pomalo viđeno i dosadno? Ne brinite, imamo riješenje za vas! U nastavku pogledajte video zapise sa vježbama koje ćete poželjeti uraditi odmah, bez obzira gdje se trenutno nalazili.

Ove vježbe nisu pogodne samo za gubitak kilograma, nego i za uspostavljanje ravnoteže i pravilnog rada čitavog organizma. Ispod svake vježbe piše na koji dio tijela se odnosi, kao i broj ponavljanja koji ne morate da poštujete, naravno. Radite onoliko koliko smatrate da možete. Odbrojavanje do vrelih, ljetnih dana je uveliko počelo!