razvojni_logo_cb_s

Zbog obiteljskih prilika i tragedija neki pjevači su se na vrhuncu karijere povukli sa javne scene, ali oni najjači odlučili su se za povratak


Da li se sjećate nekih pjevača koji su godinama bili na vrhu popularnosti,a onda su samo preko noći nestali sa javne scene. Razlozi su najčešće u obiteljskim tragedijama ili životnim putevima koji su ih odveli u skroz drugom smjeru. Neki od njih su se ipak odlučili vratiti na javnu scenu. U serijalu tekstova koje pripremamo na ovu temu krećemo sa Natašom Đorđević.

 Nataša Đorđević bila je jedna od omiljenih pjevačica, a iza sebe ima puno hitova koji se i danas pjevaju. Na muzičkoj sceni pojavila se još devedesetih godina prošlog stoljeća.

Međutim, usprkos brojnim hitovima i veoma uspješnoj karijeri, pjevačica se odjednom povukla sa scene, a ta odluka je rezultat njenog odnosa s nevjenčanim suprugom Goranom Živkovićem.

Naime, njezin bivši partner pokušao je ubiti tako što je htio automobilom kojim je ona upravljala izgurati s puta. Zahvaljujući pribranosti izbjegla se tragedija.

‘Iskočio je iz žbunja, počeo je lupati u prozor, a onda je skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela bježati, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Poslije nekoliko minuta me je sustigao i počeo svojim automobilom postrance udarati u moj, pokušavajući me izgurati s puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasili’, ispričala je  pjevačica.

Nakon pakla koji je preživjela, odlučila je vratiti se muzici, a uskoro će publiku i podsjetiti na svoje najveće hitove:

‘Nisam nikada bila od onih pjevača koji vole da su u svemu tome, postoje oni kojima je to zanimljivo, ali ja sam jako teško podnosila sve što nije istina. Ja sam znala živcirati se, patiti, plakati, ma nervirala sam se na svaki loš komentar’, ispričala je pjevačica za Grand online, iako tvrdi da se s vremenom naučila nositi s mišljenjem drugih ljudi, ma kakvo ono bilo.

Kako se špekuliralo da je zbog bivše ljubavi napustila scenu, tim povodom Nataša je rekla da gdje ima ograničenja nema ljubavi, u što se uvjerila i sama.

‘Ograničavanje nije ljubav, ja sutra svom partneru ne bih ograničavala nikakve stvari, ili imaš povjerenje ili nemaš, ili poznaješ osobu s kojom si ili ne. Ne postoji razlog za zabranjivanje bilo kakvih stvari, za ljubomoru, jer onda to stvarno nije ljubav, bar ja tako mislim’, rekla je Nataša.