razvojni_logo_cb_s

Andrea Erjavec – Ličanka koja je postala Miss Universe Hrvatske

Ovogodišnja pobjednica istaknula se i svojom biografijom. Andrea ima 23 godine, dolazi iz Perušića. Od stranih jezika odlično priča engleski .

Obrazovanje: Studira razrednu nastavu na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek Petrinja

Andrea je ponosna na svoj rad na tome da postane bolja verzija sebe, na svoj emocionalni razvoj i sposobnost suočavanja s novim izazovima te na upisu na željeni fakultet. Voli biti u pokretu i iskoristiti vrijeme na najkvalitetniji način, družiti se s obitelji i prijateljima, otići u kazalište, muzeje. Ranije je trenirala i košarku. Smatra da je kretanje i održavanje fizičkog zdravlja vrlo važno. Smatra da bismo svi u svijetu trebali imati pristup obrazovanju, informacijama i resursima kako bi se mogli aktivno uključiti u društvene procese i stvoriti pozitivne promjene u svijetu.

Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za psihičko i fizičko zdravlje djece, jer smatra da je to jedan od najvećih problema s kojim se djeca suočavaju. Također, smatra da je važno ulagati u obrazovanje i osnaživanje roditelja kako bi mogli pružiti kvalitetnu njegu i podršku djeci u svim aspektima njihovog života.

“ Miss Universe odavno nije izbor samo za najljepšu djevojku. Na svjetskom izboru te uspješne mlade žene znaju i po nekoliko svjetskih jezika, imaju po dva fakulteta i cijenjene su u svojim zemljama . Na njihovim platformama ih prate na stotine tisuća ljudi jer one zagovaraju ispravne vrijednosti radeći na projektima s pozitivnim promjenama.  Svojim djelovanjem daju pravi razlog zašto su baš one odabrane kao glasnogovornice i ambasadorice svojih zemalja. Upravo one promiču i iniciraju nužne promjene u društvu i mladeži. Miss Universe postoji kako bi se zagovarala pozitivna budućnost vođena ženama s hrabrošću i inspiracijom da pomaknu granice mogućeg” , izjavila je jednom Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću.

Hrvatska Miss Universe dobila je i čast predstavljati Hrvatsku  na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2023 krajem ove godine u El Salvadoru.