razvojni_logo_cb_s

Aleksandra Prijović u Areni Zagreb u petak, 1. prosinca 2023. godine održava veliki solo koncert!

Aleksandra Prijović, pop-folk pjevačica, u petak, 1. prosinca 2023. godine nastupa u Areni Zagreb. A ovu je vijest ekskluzivno na frekvencijama radija Extra FM najavila sama Aleksandra, koja je ujedno najavila i svoju veliku regionalnu turneju koja će se zvati “Od istoka do zapada”. I dodajmo, s obzirom na svoju vjernu publiku u Hrvatskoj, ne čudi odluka da je došlo vrijeme i za njezin veliki solistički koncert. Što drugo nego svoju ulaznicu osigurajte već danas putem Eventim web shopa.

“Konačno danas mogu najaviti da je zagrebački koncert na rasporedu 1. prosinca i to u Areni. Trudna sam bila na Extra koncertu godine kada je pjevao Saša Matić. Mene su tako dočekali ovdje da kada me Sale najavio skoro sam pala u nesvijest kada sam izašla! Imam taj snimak negdje u telefonu”, rekla je Aleksandra Prijović za radio Extra FM.

“Već znam kako će biti u Areni Zagreb! Znam koliko me ljudi ovdje vole i znam koliko poruka podrške dobivam. Zaista se jako radujem. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude noć za pamćenje!’, dodala je Aleksandra Prijović