razvojni_logo_cb_s

Jelena Bačić Alimpić i njena priča o ljubavi, hrabrosti i odanosti

Jelena Bačić Alimpić, jedna od najpopularnijih srpskih autorki, u svom novom, dvanaestom romanu uzbudljivo i nadahnuto ispisuje emotivnu i snažnu priču o neizmjernoj ljubavi, hrabrosti i odanosti.

Roman Kletva je omaž ljudskoj snazi i podsjećanje na to da se upornošću i istrajnošću mogu prevazići i najveće strahote i stradanja. Uvijek i zauvijek…U Banja Luci je održano književno veče i promocija romana Kletva sa popularnom autorkom koja iza sebe ima 12 romana. Svi romani poznate autorke i novinarke su podjednako čitani i trażeni širom knjižnica u regionu.

Knjiżevno veče održano je u multimedijalnoj sali u Banja Luci. Jelena je pričala o svom životu, gdje pronalazi inspiraciju, o novinarskoj karijeri. Istakla je da rado dolazi u Banja Luku. Banja Luka i Novi Sad se često porede kao slični gradovi tako da se Jelena u Banja Luci osjećala kao kod kuce tj. Kao da je u svom Novom Sadu. Program je vodila Milijana Bojić knjižničar i knjiżevni agent koja se dotakla svih tema koje su zanimale prisutne posjetioce..

Poznata autorica se zahvalila na pozivu uz nadu se da će ovakvih, a i sličnih večeri biti još više jer Banja Luka to zaslužuje.