razvojni_logo_cb_s

Zašto je znak Rak bitan za Miru Škorić i Ivanu Peters?

Tijekom lipnja Sunce će preći u znak Raka, točnije 21. lipnja i tada počinje sezona Rakova, počinje ljeto. 

Rakovi su po prirodi veoma emotivni, posvećeni onome što rade, okrenuti svojim emocijama i obitelji. Njihov vladar je Mjesec koji u natalnoj karti opisuje naše emocije stoga Rakovi su skloni da se bave profesijom koja ima dodira sa umjetnošću.  Često biraju profesije gdje dolazi do izražaja njihova kreativna energija, njihova srčanost i njihova duša . Na taj način izražavaju svoje unutrašnje stanje i svoje duboke emotivne doživljaje. 

Mira Škorić je rodjena u znaku emotivnog Raka, sa podznakom u znaku vatrenog Ovna. Njena vladajuća planeta je Mars, koja govori o njenom borbenom stavu prema životu i upravo taj vatreni podznak je čini veoma jakom i dominantnom kao ličnost. Sunce u Raku donosi njenu moć da prenese svaku emociju posebno kroz njene balade. Mira je upravo poznata po nježnim ljubavnim pjesmama koje ostavljaju snažan utisak. Njena Venera se nalazi u znaku Lava, a uskoro tranzitna Venera ulazi u znak Lava i ukazuje da će Mira imati veoma uspješno ljeto na poslovnom planu. A što se tiče ljubavi moguće je da će ljetnji period da joj donese predivne trenutke u partnerskom odnosu. 

A kada je u pitanju Ivana Negativ, ona je rodjena u znaku Lava, podznak je u znaku Raka. Njena kombinacija je vatra i voda, veoma snažna i intenzivna energija. 

Njena emocija je veoma prepoznatljiva u interpretaciji i zato spada u najbolje pjevačice na našim prostorima. Kroz taj podznak u Raku i kroz vladajuću planetu Mjesec izražava sve ono što osjeća, ono što proživljava, njoj se baš vjeruje kada pjeva. 

Njen Mjesec se nalazi u znaku Vage što potvrdjuje njenu jaku umjetničku snagu i izraz. Mjesec u konjukciji sa Uranom donosi potpuno nagle preokrete kada je u pitanju njena karijera i nikada se ne prilagodjava onome što je trend. Uvijek je svoja i prepoznatljiva. 

Njih dvije povezuje znak Rak, znak koji nosi najdublje emocije. Mira ima Sunce u Raku a Ivana ima podznak. Njihove pjevačke karijere su obojene njihovim emocijama, povezuje ih jaka potreba da budu ono što jesu, umjetnice u pravom smislu te riječi.