razvojni_logo_cb_s

Od plesa i pjesme pa do stambenog kompleksa

Danijela Karić i Ivan Mileusnić su bračni par za koga  je život igra i pjesma. Bračni par koji uživa u svom skladnom braku, jedno drugom su oslonac i podrška na svim poljima kako privatnim tako i poslovnim. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni.

Oni redovno obavjeste svoje pratioce nekim novim znakom pažnje koje  priredjuju jedno drugom. Ali svakako jedno od njavećih dokaza i kruna njihove ljubavi je sin Maksim. Pored sina Maksima koga su Danijela I Ivan dobili u braku tu su i  Danijelina djeca iz prvog braka, Monika  i Filip  koji zajedno čine jednu srećnu i čvrstu obitelj. Jer za poznati par zdrava i stabilna  obitelj temlj je svakog uspjeha. 

Poznati par ima bogatu biografiju i iza njih su brojna poslovna priznanja. 

Ivan je jedan od najboljih koreografa na Balkanu. Nekada popularni plesač koji je “ovjerio” sve  plesne sale. Svojim trudom i zalaganjem stigao je i do predsjedavajućeg mjesta u plesnom savezu Srbije zajedno sa ostalim kolegama iz svijeta plesa, a takodje uspešno vodi i svoju plesnu školu u kojoj nesebično dijeli svoja iskustva i uči polaznike koracima i plesovima koje je stekao u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Dok je  Danijela od ranog djetinjstva u muzici. Svirala je klavir, i redovno nastupala. 

Zajedno sa svojom sestrom od strica nastupala i stvarale pjesme za čuveni grupu  DnD. Vrlo uspješno i zapaženo su prošle nastupajući zajdno. Danijela se okušala i sama i njena muzička karijera je ostavila veliki pečat na muzičkoj sceni.

A interesantno je da bracni par Mileusnić iza sebe ima i tri duetske pjesme. Voleti tebe, Zajedno, Dobar je dan – koja ovih dana je aktuelna na svim muzičkim platformama i radio stanicama. 

Pjesme su samo još jedan od dokaza njihove velike ljubavi, a pored toga osvojile su i srca slušatelja. 

Pored pjesama koje su vrlo zapažene od ovog popularnog para, oni su uspješni i u drugim poslovima. U pitanju je gradnja luksuznih stanova.  Tesla Palas je koncept luksuzno projektiranih stanova i poslovnih jedinica za obitelji i poslovne ljude u najljepšem dijelu Kragujevca. Takodje i na Kosmaju prave ekskluzivni kompleks koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije kupce. Mladi bračni par pored ostalih članova obitelji i stručnih saradnika radi i na ovim projektima i prezentaciji za ljepšu i bolju Srbiju.

Pesma nova Dobar je Dan Ivan Mileusnic I Danijela Karić