razvojni_logo_cb_s

Svetlana Dimitrić, manekenka, poduzetnica ili jednom rječju ostvarena žena

Poznata manekenka Svetlana Dimitrić krasila je mnoge piste širom svijeta i upravo za nju su se svjetski, a i  dizajneri sa Balkana  “otimali” da im bude jedna od glavnih manekenki i prezentuje njihove nove kolekcije uz svoje savršene proporcije. Brojne modne, a i mnoge druge  kompanije upravo žele da slikaju ovu svjetsku,  a ipak našu Balkansku ljepoticu kako bi svoj brend prezentovali na najbolji mogući način. Ljepota, stas i  elegancija manekenku,  modela, majku i uspješnu poslovnu ženu krase oduvjek i ona iz godine u godinu svojim izgledom, načinom života i predstavljanjem u javnosti primjer je mnogim mladim djevojkama. Za nju važi ona čuvena rečenica:  “modu kupuješ, a sa stilom se radjaš”. 

Pored brojnih humanitarnih akcija kojima se rado odaziva kad god je u prilici, saznali smo da priprema knjigu na kojoj vredno radi i piše. S obzirom da je ona neko ko je proputovao cijeli svijet i posjetila najeksluzivnije destinacije nema sumnje da će knjiga biti jako interesanta,  a i privatni i poslovni život kod manekenke nalik je holivudsim filmovima visoke produkcije.

Dok knjiga ne ugleda svjetlost dana, Svjetlana je odlučila da pokrene svoj vlastiti biznis i otkrije tajnu kako uz minimalne korekcije sačuvate I održite svoju ljepotu zauvek. 

Ona je pokrenula svoju firmu Dalia Cosmetics koja se bavi uvozom i veleprodajom kozmetoloških proizvoda i eksluzivni je distributer za filere Remedium za cijeli Balkan.  Riječ je o filerima za prirodan izled,  moguće je podmlađivanje lica i svih regija tijela uz minimalnu korekciju filerima Remedium. 

S obzirom da je Svjetlana netko ko često putuje po svjetskim destinacijama mnogi poznati doktori i kirurzi koji se bave ljepotom i uljepšavanjem upravo se raspituju za njene proizvode,jer mnoge djevojke  upravo dolaze kod njih sa njenim slikama i žele da  približno liče na nju. 

Da Svjetlana ništa ne prepušta slučaju i u svom poslu je uključena 100% u prilog tome govori i činjenica da je upravo ona sama sebi najbolji ambasador i prezenter. Set promotivih fotografija koje prate prezentaciju njenih novih Remedium filera mnoge su ostavile bez daha. 

Sve informacije vezano o  Remedim filerima  možete potražiti na oficijalnom sajtu daliacosmetics.brandup.rs i na instagram profilu.