razvojni_logo_cb_s

Mega popularna Aleksandra Prijović na turneji od istoka do zapada

Aleksandra Prijović regionalna muzička zvijezda 29. i 30.09. održaće dva spektakularna koncerta u Beogradskoj Areni  za koje vlada ogromno interesovanje publike iz Srbije i regiona. Dvije večeri u Beogradu Aleksandra će pjevati za sve fanove i ljubitelje prave narodne i moderne muzike koje je stvarala sve ove godine zajedno sa svojim suradnicima. Pripreme su već krenule za koncerte koji će dati poseban pečat u karijeri mlade pjevačice koja je sve do sad išla stepenik po stepenik i upravo veliko interesiranje za pjevačicu su rezultat velikog rada, odricanja, čarobnog glasa i pjesama koje je zajedno sa svojim suradnicima stvarala i donjela na poseban način za sve one koji je vole i podržavaju od samih početaka. 

Sa Aleksandrom su do sada suradjivali istaknuti kompozitori i tekstopisci, ali posebno mjesto i još jedna ljestvica više koja je  vinula  mladu pjevačicu u sam vrh muzičke produkcije je suradnja  sa suprugom Filipom.  Pored toga što Filip piše pjesme koje imaju posebnu težinu i  koje ostaju zauvijek on izuzetno vodi brigu o svemu što se tiče karijere  supruge inače mlade pjevačice koja trenutno je jedna od najtraženijih i najslušanijih izvodjača na Balkanu. Posebna emocija i inspiracija izlazi iz  multi talentovanog autora kada je ona u pitanju. Ovaj mladi bračni par koji je prije svega prizeman svoje uspjehe koje su ostvarili zajedno s ponosom ističu ali to ih nije promemilo nego samo podstaklo da svaki slijedeći projekat budu bolji i inspirativniji kao što su dokazali sve do sada. 

Za Aleksandru vlada ogromno interesovanje u svim većim centrima širom bivše ex Yu  tako će ona na svojoj turneji pod nazivom od istoka do zapada poslije Beograda čekirati  Sarajevo i čuvenu sarajevsku Zetru. Koncert je zakazan za 28.10 u 21:00, a poslje toga slijedi i arena u Zagrebu koja je rezervirana za 01.12. I to je takodje jedan od koncerta za koji vlada posebna euforija i koji se isčekuje sa posebnom radošću. I  Banja Luka će takodje  imati priliku da ugosti Aleksandru I to prije svih. Koncert na tvrđavi Kaštel biće održan 15.08. i ujedno to je prvi veliki koncert koji će ona održati na otvorenom u Banja Luci. Inače do sada u gradu na Vrbasu Aleksandra je nastupala u najekskluzivnijim objektima za koji se uvijek traži karta više i svi budu zadovoljni gdje ona natupa. Nema sumnje da će tako biti i na tvrdjavi Kaštel gdje je najvljen koncert kao spektakl godine.