razvojni_logo_cb_s

LJETNJI MUZIČKI FESTIVALI U REGIJI

Dolazi vrhunac ljetne sezone – regionalne muzičke festivale koji će vas preplaviti energijom, ritmovima i nezaboravnim trenucima. Uplovite u glazbene avanture na nevjerojatnim lokacijama širom regije. Uživajte u najboljim izvođačima, konferencijama, radionicama i kulturnim doživljajima koje su ovi festivali pripremili samo za vas.

SHIP – Šibenik, Hrvatska

Ovogodišnji Ship festival biće održan od 14. do 17. rujna u Šibeniku. Otvoriće ga dvojac iz Napulja Nu Genea. Pored nastupa, biće održana i konferencija na kojoj će svi učesnici imati priliku da se upoznaju.

VELVET – ostrvo Krk, Hrvatska

Festival je i održan od 29. Lipnja do 2. srpnja. Pored live nastupa lokalnih DJ-eva, publika je imala priliku i da uživa u raznim radionicama, kulturnim znamenitostima i gastornomskim ponudama.

NEKTAR OK FEST – Tjentište, Bosna i Hercegovina

OK fest održaće se od 14. do 16. srpsnja u Nacionalnom parku Sutjeska. a neki od ovogodišnjih izvođača su Konstrakta, Gibonni, Artan Lili, Darko Rundek i mnogi drugi.

LOVE FEST – Vrnjačka Banja, Srbija

Čuveni Love fest ove godine nosi slogan Circle of love, a biće održan od 3. Do 5. kolovoza. Na tri različita stejdža ove godine dolaze 999999999, Pan Pot, FJAAK, Chris Liebing i mnogi drugi.

OZORA – Dádpuszta, Mađarska

Ovaj festival podsjeća na američki festival Burning Man, poznat po naglašavanju kreativnosti i zajedničkog života. Održava se od 31. srpsnja do 6. kolovoza. Nastupiće veliki broj DJ-eva a predviđenje su i različite aktivnosti tokom cijelog dana.