razvojni_logo_cb_s

Miloš Bojanić sa obitelji provodi godišnji odmor u vili u Crnoj Gori

Vila koja godinama privlači brojne turiste širom svijeta, nalazi se u Crnoj Gori u mjestu Baošići i u vlasništvu je legendarnog pjevača narodne muzike Miloša Bojanića. Brojne poznate ličnosti Miloševe kolege pevači i muzičari  svojevremeno su ljetovali upravo u jednoj od najpoznatijih kuća u Bokokotorskom zalivu. 

Ove sezone vila Bojanić zablistala je u punom sjaju. Vlasnik vile opremio je i renovirao vilu koja se nalazi odmah uz more i koja ima svoju plažu odmah ispred. Kapaciteti vile su popunjeni za ovu sezonu, a interesantno je da je i Miloš sudjelovao na renoviranju vile zajedno sa svim majstorima. Kod njih je uvijek vesela i prijatna atmosfera brojni gosti godinama se vraćaju na isto mjesto upravo u vilu Bojanić za koje iz vežu posebne uspomene , pogled i ambijent koji ne može da se plati. 

Trenutno u vili Bojanić odmara i Mikica Bojanić zajedno sa svojom obitelji i prijateljima… zabave ne manjka jer Mikica kao i njegov otac takodje i brat Bane su majstori za dobru zabavu gdje god da se nadju veselja i pjesme ne manjka.