razvojni_logo_cb_s

Nataša Pavlović: Put od Gornjih Vrhovina do vrha televizijske produkcije i manekenstva

Nataša Pavlović, poznata voditeljka popularne emisije „Praktična žena“ koja već jednu deceniju vodi jednu od najgledanijih televizijskih emisija, rođena je u Zagrebu, ali vuče ličke korjene. Za vrijeme boravka u Zagrebu, jako često je svoje slobodne trenutke i dječije radosti provodila kod djeda i babe u Vrhovinama. Nataša je rođena 02.05.1975. godine, a već sa 16 godina odlazi iz Zagreba put Beograda. Nedugo zatim kreće u manekenske vode, a slijedećih nekoliko godina zbog posla živi u Španjolskoj, Francuskoj, Japanu i Turskoj. Nakon manekenstva vraća se u Srbiju i posvećuje novinarskom poslu gdje uređuje i vodi najgledanije emisije kao što su: „Srećni telefoni“, „Da vas čujemo“, „Telekviz“, „Plesom do snova“. Najveći uspjeh doživljava sa „Praktičnom ženom“ koja se emitirala na Prvoj televiziji, a zbog velikih promjena na televizijskom tržištu, od prošle godine Nataša je jedno od zaštitnih lica Televizije Pink sa istom emisijom.

– Kada je došla „Praktična žena“, kao ostvarenje snova, onoga što sam željela, bila mi je potrebna hrabrost da izvedem svoje zamisli. Valjda to dođe u određenom životnom dobu. Ja sam se tada ostvarila kao majka, žena, domaćica. Prije toga su mi bili važni izlasci, garderoba, šminka, drugarice, diskoteke, putovanja. Kada se završio period izlazaka, kada sam se izludovala, došao je ovaj mirniji period. On je također dinamičan, nije nimalo dosadan. Naprotiv, vrlo je aktivan, možda i užurbaniji od prethodnog – ističe Nataša

Kad je malo odrasla, počelo je njeno interesiranje za scenu. Prvi koraci su bili odlasci na glumu u Zagrebačko kazalište mladih. Ubrzo zatim uslijedio je rat i Nataša je zajedno s roditeljima prešla u Beograd. Tad joj je bilo 16 i taj period joj je bio veoma težak.

Ipak, izvukla se uz pomoć porodice iz svega i završila Petu beogradsku gimnaziju. Ljubav iz mlađih dana, glumu, nije zapostavila. U dramskoj sekciji Bate Miladinovića sticala je znanje i napravila prve glumačke korake u predstavama u pozorištu „Duško Radović“.

Poznati fotograf Nebojša Babić uveo ju je u svijet manekenstva. U modnoj agenciji „Selekt“radila je kao manekenka, ali se oprobala i u drugim poslovima, kao bukerka, modni koreograf, bekstejdž menadžer. Potom je usledio kasting za „Srećne telefone“RTS-a.

Svake slijedeće godine slijedili su novi projekti i novi uspjesi, a Nataša je ostala prirodna i normalna i uvijek je sa ponosom isticala svoje rođenje u Zagrebu, ali i ličko porijeklo.