razvojni_logo_cb_s

Greenmilli Vegan Cakes – kvalitetan brend u Banja Luci

Brend “Greenmilli Vegan Cakes” nastao je u Banja Luci 2017.godine. Gorica Arežina po zanimanju ekonomista nije se vidjela u svojoj profesiji, a kako je oduvijek željela da radi nešto kreativno odlučila se da pravi zdrave poslastice. Jedno vrijeme živjela je u Americi i Švicarskoj.

Zanimala je zdrava prehrana, fotografija i fitnes i po povratku u Banja Luku nastaje ovaj brend. Njena radnja se nalazi u ulici Stepe Stepanovića. Svi slatkiši su napravljeni od prirodnih i cjelovitih namirnica bez ikakvih dodataka. Naziv brenda je nastao tako što su ona i partner zvali jedno drugo mili, te ju je jednom nazvao moj Green mili i tako nastaje i naziv. Nekoliko godina je na veganskoj ishrani i vrlo je osviještena i po pitanju ekologije i prehrane i inače života. 

Zdravstveni razlozi i promjena načina života navode kupce da kupuju njene proizvode,koji su zaista fantastičnog ukusa. Torte, kolači, namazi, bombice… Ukoliko se nađete u Banja Luci ili želite poručiti pogledajte fb stranicu Greenmilli Vegan Cakes.