razvojni_logo_cb_s

Nenad Jezdić proizvodi najkvalitetniju rakiju na tržištu 

Većina ljudi naše poznate glumce zamišlja kao ljude čiji je život isključivo na javnoj sceni i na brojnim pozornicama. Mi bilježimo I primjere koji su totalne suprotnosti od toga.

Nenad Jezdić je rođen 12. Srpnja 1972. Godine u Valjevu, a danas živi na relaciji Zemun i selo Zabrdica kod Valjeva. U rodnom gradu završava osnovnu I srednju školu a u Beogradu Fakultet dramskim umjetnosti .Zbog teške materijalne situacije u isto vrijeme je radio i završavao fakultet,ali je sve završio u roku. Pored glume, bavi sa proizvodnjom rakije i za sebe često kaže da je uspješan u tom poslu.2012 godine je osvojio tri zatne medalje na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Nenad pored Valjeva ima 12 hektara zemlje na kojoj gaji voće od kojeg proizvodi rakuju.

”Kada sam imao velike svote na računu, nisam znao kako da ih uložim i na šta da ih utrošim, pa sam se opredjelio za veliko ulaganje u privatni biznis, gajenje voća i pravljenje rakije. Stvaram nešto što bi tek trebalo da zaživi kao brend i još nisam prošao dobar deo puta. Ipak, „izgurao“ sam konačni proizvod iza kojeg stoji veliki trud da se naši pravi resursi, voćke i zemlja, upotrebe na dobar način. Njen kvalitet garantujem imenom i prezimenom, kao i čašću.” Ističe Nenad sa ponosom a često za sebe zna reći da nije VIP osoba već seljak.

Nenadaova rakija se danas može naći u svim ekskluzivnijim objektima, a on je ovaj posao profesionalizirao do perfektnosti i u međuvremenu kupio svu potrebnu mehanizaciju,ali napravio i prepoznatljiva pakiranja ovog pića bez kojeg mnogi ne mogu zamisliti svakodnevni život.