razvojni_logo_cb_s

SNIMANJE NOVOGODISNJEG PROGRAMA DM SAT TV

Dragana Mirković tradicionalno dva dana snima novogodišnji program za svoju DM sat televiziju. 

Ona se na snimanju novogodišnjeg programa pojavila u stilu svetskih zvezda u šljokičastoj haljini koja je ostavila bez daha sve prisutne novinare, kolege I koleginice. Društvo su joj pravili suprug Toni Bijelić I PR Goran Jovanović. 

Toni i Dragana su za ovu priliku doputovali  dan ranije iz Beća kako bi sa svojom ekipom sa televizije sve organizovali i doveli do perfekcije.  Dragana je poznata po tome da je veliki broj kolega poštuje i voli i ona je kao prava domačica htela da sve bude na visini zadatka i svi budu ispoštovani. 

Veliki broj pevača kao i svake godine se pojavio na snimanju. I nema sumnje da je kraj iz koga Dragana vodi poreklo za vreme snimanja novogodišnjeg programa Balkanski Hollywood. 

Dragana Mirković se obratila svim prisutnim novinarima i poželela Im dobrodošlicu i zahvalila sto su se odazvali u velikom broju.

Osvrnula se kratko i na godinu iza sebe i prisetila se svojih velikih uspeha i koncerata na kojima je zajedno sa svojom publikom oborila sve rekorde posećenosti. 

Ona je najavila i jedno iznenadjenje za sledeću godinu ali to iznenadjenje je rekla otkriti u novogodišnjoj noći. 

Ona će zajedno sa svojim obožavaocima novogodišnju noc provesti na Kopaoniku gde je najavljen novogodišnji koncert u hotelu Grand. Ona sledeće godine slavi 40 godina postojanja na estradi i muzičkom nebu.  Nema sumnje da već sad zajedno sa svojim timom osmišljava veliko druženje i proslavu sa svojom publikom.

Do tada sve zaljubljenike u pravu muziku očekuje novogodišnji show program koji će se emitovati za vreme novogodišnjih I božićnih praznika na DM sat televiziji.