razvojni_logo_cb_s

Mr Smile – za osmjeh poput holivudskih zvijezda

Zaboravite na skrivanje osmijeha, imajte zube poput holivudske zvijezde.

Revolucionarnu metodu postavljanja tananih navlaka na zube bez njihovog prethodnog brušenja, u Srbiji je utemeljio Nemanja Mjihaljčić poznat kao Mr Smile i tako omogućio i tamošnjim pacijentima da zablistaju.

Savršeno oblikovani zubi i blistav osmjeh koji obara s nogu i odiše zdravljem, nije više privilegija samo poznatih ličnosti. On je zahvaljujući Nemanji Mihaljčiću, višem zubnom tehničaru-protetičaru, postao dostupan i svakom pacijentu u Srbiji i okruženju.. Mihaljčić je kao pravi majstor svog zanata putujući po svijetu i obilazeći najeminentnije dentalne centre u Bukureštu, Beču, Budimpešti, Firenci, Bazelu i Lihtenštajnu sakupio dragocjeno znanje i iskustvo. Na osnovu njega je u Srbiji utemeljio ravolucionarnu i bezbolnu metodu postavljanja non prep vinira i na taj način omogućio potpunu promjenu osmjeha bez prethodnog brušenja zuba pacijenata. 

Mnoge poznate ličnosti su pacijenti kod Mr Smile-a i sa zadovoljstvom se vraćaju u ordinaciju gdje radi vrhunski tim stomatologa i protetičara. 

U njihovoj ordinaciji uvjek vlada pozitivna atmosfera, a zdrav osmjeh i zadovoljan pacijent kod njih je na prvom mjestu.