razvojni_logo_cb_s

Astrološki kutak:Venera u Ribama – sretna ljubav

Venera je planeta koja govori o ljubavi i o tome kako ljubav utiče na emotivne i partnerske odnose. Kada tranzitira u određenom znaku ona daje mogućnosti i aspekte kako i na koji način da iskoristimo njen pozitivan utjecaj. Od 28 siječnja do 21 veljače Venera će biti u znaku Ribe i to je pozicija koja može donjeti mnogo toga lijepog kada su u pitanju ljubavni razgovori i ljubavni planovi.

Kada su u pitanju Ovnovi, oni imaju veliku ljubavnu odluku do kraja veljače posebno kada je u pitanju razrješavanje problema iz prošlosti.

Bikovi će biti veoma opterećeni poslovnim aspektima ali će ipak naći vremena i za partnerski odnos. 

Blizanci su veoma neodređeni kada su u pitanju odnosi u ljubavi, ali mnogi mlađi pripadnici ovog znaka mogu obnoviti neke kontakte iz prošlosti.

Rakovi će imati veliku šansu da donesu veoma stabilnu ljubavnu odluku posebno ako imaju partnerski odnos sa osobom u znaku Jarca i u znaku Djevice. 

Lavovi su veoma neutralni i nemaju neku pojačanu potrebu za emotivnim i ljubavnim događajima.

Osobe u znaku Djevice mogu doživjeti veliku ljubavno razočarenje jer Venera u Ribama pravi nezgodan aspekt sa njihovim Suncem. 

Vagama je ovo idealan period da se posvete sebi ali i da uživaju u društvu partnera. Njihova ljubav je bezuvjetna i to osjećaju na svakom koraku. 

Škorpija je veoma pozitivno nadahnuta ovim utjecajem Venere i može doživjeti veoma lijepe trenutke sa partnerom.

Za Strelčeve ovo je veoma  negativan aspekt i ne donosi im ništa stabilno. Najvažnije da stabiliziraju svoju poslovnu situaciju.

Kada su u pitanju Jarčevi najvažnije je da imaju dobro  komunikaciju sa partnerom jer od te komunikacije zavisi i njihova budućnost. 

Vodolije su veoma intuitivne i nemaju dobar osjećaj za budućnost njihovog ljubavnog odnosa. 

Najviše sreće u ljubavi će imati Ribe zato što se Venera nalazi u njihovom znaku. Moguće je da će započeti novu ljubavnu vezu posebno sa osobama iz prošlosti.