razvojni_logo_cb_s

Jovana Jeremić je kraljica rejtinga

Jovana Jeremić voditeljica jutarnjeg programa na Pink televiziji iz dana u dan oduševljava svojim izjavama i novim idejama.

Mišljenja o njoj su podjeljena ali činjenice su da je ona voditeljica sa pokrićem i koja ima mnogo toga da kaže na razne  teme. 

Pored završenog pravog faluteteta i mastera na istom, završila je i školu novinarstva. Sudjelovala je na brojnim takmičenjima, sekcijama i aktivnostima na kojima je uvjek nosila prvu nagradu i bila veoma zapažena. 

Stekla je ogromno iskustvo u mnogim redakcijama i televizijskim formatima koji možda nisu bili po njenim mjerama. Međutim ona je u svakom od njih dala svoj maksimum i Išla napred. 

Danas je apsolutna kraljica rejtinga vikedom na Pink televiziji. I konačno je na svom terenu koji prosto ide uz nju, a i ona je sama isticala da je informativa nešto što nju ispunjava i gdje se najbolje snalazi.  

Pored toga Jovana Jeremić kao TV lice koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim sudjeluje u brojnim kampanjama i reklamama za koje veoma tražena. 

Jedna od posljednjih je reklama za kladionicu Soccer Bet sa čuvenim bivšim fudbalerom Gabrielom Batistutom. 

I mnoge druge kampanje je angažiraju kako bi njihov brend u što boljem svjetlu bio predstavljen. 

Već naredni vikend poznata voditeljica sprema spektakl u Jutarnjem programu gdje će zajedno sa svojim gostima obraditi sve aktualne teme iz svijeta politike, ekonomije, sporta, muzike i mnoge druge. 

Jovana je voditeljica koja je tu za narod i preko koje se glas naroda daleko čuje.