razvojni_logo_cb_s

Koncerti za Dan zaljubljenih

Ako želite sa svojom voljenom osobom da provedete dan zaljubljenih na nekom od kocerata  i proveselite se uz izvodjače koji upravo pjevaju pjesme za sve zaljubljene donosimo Vam neke prijedloge. 

Ako se nalazite u Beogradu, Zagrebu, Mostaru, Dubrovniku onda su ovi prijedlozi upravo za Vas.

Nina Badrić jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu pjevaće beogradjanima za Dan zaljubljenih. Poznata umjetnica koja ima tri decenije dugu karijeru nastupiće 14. veljače prvi put u mts dvorani. 

Ona će upravo na dan zaljubljenih sve prisutne obradovati i raznježiti svojim dobro poznatim romantičnim i ljubavnim pjesmama.Njen koncert upravo nosi naziv „ U ime ljubavi“.

„Tamo gdje ljubav počinje“ službeni je naziv njihovog koncerta koji će se održati u Areni Zagreb, na samo Valentinovo, 14.2.2023. U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Crvena jabuka prvi put će stati na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku uživo izvesti sve najljepše ljubavne pjesme. Valentinovo, Crvena jabuka i Dan zaljubljenih čine idealnu kombinaciju koja se nikako ne smije propustiti.

Sergej Ćerković za sve zaljubljene pjevače svoje ljubavne balade  u Mostaru u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.  Upravo je ljubav glavna inspiracija čuvenog pjevača i ne sumnjamo da će je to veče prenjeti na sve prisutne pored dobre energije, romantike, dobre zabave i mnogo dobrog provoda. Karte za predstojeći koncert su već rasprodate.

A Dubrovnik i Rixos Premium  hotel pripremio je koncert legendarnog pjevača narodne muzike Halida Bešlića. Uz koncert je pripremljene i bogata gala večera  u kojoj će te večeri moći da uživaju svi prisusti. Ljubavi će biti od trpeze do scene. A nema sumnje da će legenda narodne muzike svojom energijom i bezvremenskim hitovima prirediti svima noć za pamćenje.