razvojni_logo_cb_s

Izletište Banovac je mjesto za odmor cijele obitelji

Izletište Banovac nedaleko od Siska blizu rijeke Save smješteno je u pravoj netaknutoj prirodi koja će osvojiti svakoga. Ovo je mir kakav svakom treba, a oni kažu: “Mjesto u kojem priroda osvaja svom svojom puninom, životinje pozivaju na otkrivanje i povezivanje, a hrana ostavlja neizbrisiv trag na nepcima… Ovdje su zore najljepše, a dan uvijek prekratak. Trebate li bolji poziv za istraživanje kutka Panonske nizine?”

Izletište je posebno i po tome što ovdje možete vidjeti nekoliko stotina srna i jelena, koze i tri ponija. Svi oni nalaze se u velikom ograđenom prostoru na nekoliko brežuljaka unutar kojih nesmetano trčkaraju i uživaju u skladnom suživotu. Ne morate se brinuti ni za to da ćete biti gladni jer u njihovom restoranu možete guštati u finim delicijima i domaćim zalogajima.

Malene i šarmantne kućice, savršene su za bijeg iz stvarnosti i punjenje baterija u prirodi. Pet GLAMPING kućica može smjestiti ukupno do 15 osoba.

Kuća je kapaciteta do devet osoba, a sadrži četiri sobe i svaka od njih ima svoj pripadajući toalet, što pruža poseban komfor gostima.  Tu je i kuhinja te velik zajednički prostor – boravak s kaminom i blagovaona s velikim drvenim stolom. Kuća ima i veliku vanjsku terasu za ispijanje jutarnje kave ili ugodna večernja druženja.