razvojni_logo_cb_s

Astrološki kutak: Mjesec ožujak – neminovne promjene

Astrologija je znanje iz davnina koje su koristili stari narodi, stari Grci, i druge stare civilizacije. Simbolika astrologije je beskrajna i može dati jako precizna tumačenja planeta i onoga što planete simbolišu. 

U ovom mjesecu, u ožujku,  tri planete mjenjaju svoje pozicije i donose velike promjene koje utiču na sve nas ali i na  globalne tijrkove naše civilizacije. 

Saturn je planeta koja ukazuje na momente naših velikih energetskih potencijala. Kada je Saturn ušao u znak Vodolije, u ožujku 2020 godine, donio je veliku svjetsku krizu poznatu pod imenom Korona. 7. ožujka Saturn ulazi u znak Ribe i tu će boraviti do 25 svibnja 2025 godine. U ovom periodu biće mnoga iskušenja za sve one ljude koji vjeruju i kojima je Vera najvažnija u životu. U narednom periodu jako je važno disciplinovati svoju vjeru i svojih životni put. Saturn je taj koji će raščistiti sve one lažne duhovnjake i jeftine psihološke pravce. 

Pluton je planeta transformacija. 23. ožujka Pluton prelazi u znak Vodolije i to je jedna velika globalna prekretnica gdje se susrećemo sa novim oblikom razumijevanja svijeta oko nas a najviše sebe iznutra. Ovaj uticaj direktno utiče na Vodolije i Lavove koji će morati da promjene svoje životne stavove ako žele da iskoriste blagodeti plutonove energije. 

Kraja mjeseca Mars, posle nekoliko mjeseci, prelazi u znak Raka  gdje će se zadržati do kraja svibnja ove godine. Ovaj prelazak planete Mars je dugoočekivani jer Mars rijetko se zadržava u jednom znaku više od dva mjeseca. Ovaj put u Blizancima je bio skoro pola godine, donio mnogo toga negativnog posebno na planu komunikacije bez mogućnosti da ljudi mogu da se konkretno dogovore.  Ovaj put u znaku Raka će donjeti velike emotivne reakcije koje će dati mogućnost ljubavnih napredovanja. Ovo najpozitivnije utiče na Škorpije i Rakove.