razvojni_logo_cb_s

Ana Nikolić u velikom stilu ponovo na sceni trijumfovala ovoga puta pred zagrebačkom publikom

Ana je nastupila u popularnom prestoničkom klubu Mint u Zagrebu. Koliko se publika uželjela popularne pjevačice i njenog  energičnog nastupa  i  pjesama koje dižu sve na noge već pri prvim taktovima u prilog tome govori i podatak da  su organizatori odlučili da zakažu gostovanje dvije večeri za redom. Interesovanje je ogromno za popularnu pjevačicu, a to ne treba da čudi jer ona je poznata po tome da na svojim nastupima pravi atmosferu za pamćenje, a  tu su i pjesme koje su bezvremeski hitovi. 

Popularno gostovanje privuklo je i veliki broj medija koji su došli da isprate ovaj događaj. 

Ana je bila vidno raspoložena i na šaljiv način u njenom stilu pozdravila sve prisutne medije. 

Za njen stajling pobrinuo se čuveni Hrvatski dizajner Igor Ðuga. Dizajner koji je poznat po tome da njegov potpis i specijalne kreacije mogu samo da ponesu odabrane dame sa stilom I osjećajem za modu. One koje su u svakom smislu drugačije I posebne.  Ana je svakako jedna od njih koja je u kreaciji poznatog dizajenera izgledala nikad bolje. 

Ana je otvorila nastup sa pesmom “Džukelo” na oduševljenje svih prisutnih. 

Publika u popularnom klubu je pkevala u glas sa njom.  Nema sumnje da je nastup Ane Nikolić pravo osvježenje i da će definition biti broj jedan medju nastupima koji su se organizovali u klubu Mint.