razvojni_logo_cb_s

Plitvička jezera slave rođendan uz promotivne cijene ulaznica

Odlične vijesti za sve ljubitelje prirode – promo cijene u promotivnom rođendanskom tjednu Nacionalnog parka Plitvička jezera. Plitvička jezera su “kao predjel naročite prirodne ljepote” proglašene nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine. Upravo taj datum obilježava se kao rođendan Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Jedinstvene vrijednosti ovoga područja prepoznate su od UNESCO-a, Organizacije Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu. Trideset godina nakon proglašenja Nacionalni park Plitvička jezera uvršten je na Popis svjetske baštine.

Kao što je rekao akademik Ivo Pevalek: – Vode, jezera, slapova i šuma ima i drugdje, a ipak su Plitvička jezera na čitavom svijetu samo jedna.

Rođendanski tjedan u kojem će vrijediti posebne promo cijene traje od 1. do 9. travnja 2023. godine. No to nije sve, rođendansku proslavu uveličat će i otvaranje Gornjih jezera.

– S održavanjem promotivnog tjedna, otvaramo i Gornja jezera. Tako ćete imati priliku doživjeti svih 16 smaragdnih jezera po promotivnim cijenama. Kako biste svoj posjet što bolje isplanirali, preporučujemo da unaprijed odaberete jedan od programa posjete ili preuzmete našu aplikaciju, poručuju iz našeg najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka.