razvojni_logo_cb_s

Ko su najbolji ljubavnici u horoskopu?

Kada pričamo i astrološki analiziramo seksualnost,  najbitnije je da znamo kako nam je postavljena planeta Mars koja je odgovorna za seksualnu energiju koju emitujemo, posedujemo i tražimo u odnosu sa partnerom. 

Mars kao pokazatelj stupnja seksualnosti govori nam  o tome koji je naš kapacitet i sa kojim osobama smo kompatibilni u tom smislu. 

Znaci koji najbolje se opuštaju u fizičkom kontaktu sa voljenom osobom i pritom uživaju u svojoj seksualnosti, su Ovnovi, Škorpije i Strelčevi.

Ovnovi su veoma strastveni kao ljubavnici i njihova energija je veliki potencijal za partnera sa kojim je Ovan u vezi ili u braku. Ovnovska energija je često prejaka za vodene znakove kao što su Rakovi i Ribe ali sa Škorpijom taj odnos može biti itekako uzbudljiv i pun zanimljivih detalja. 

Škorpije imaju vladajuću planetu Pluton, koja ukazuje na veliki unutrašnji seksualni i strastveni potencijal što se odražava na njihovu potrebu da imaju jaku i dominantnu partnerku. Njima prijaju osobe rođene u znaku Bika ili Lava, ali sa Ovnom i Strelcem mogu imati kontakt koji stalno donosi seksualne odnose koji su ispunjeni emocijama i željama da se taj odnos što više produbljuje. 

Strelac kao znak je vatrenog karaktera ali potrebno mu je da svoju energiju deli i obnavlja sa nekim. Ume da bude vatrenog karaktera i da pruži partnerki veoma dobar seksualni doživljaj . Strelac voli da istražuje tako da će njegova seksualnost biti uvijek veoma zanimljiva za one znakove koji mogu to da prate i razumiju na pravi način. U ljubavnom i seksualnom odnosu najbolje se slaže sa Lavom i Vodolijom.